Opplever du ofte problemer når du syr? 

 

Som nybegynner gleder du deg til å endelig kunne sette deg ned for å sy. Men det går ikke lange tiden før utfordringene står i kø. Du mister sygleden og motivasjonen.

 

Er dette deg? Sånn trenger du ikke å ha det! Få tipsene du trenger for å opplever glede og mestring når du syr.

 

Kanskje du ikke har kommeti gang med å sy ennå? Dette kurset er det du trenger for å slipper å oppleve de klassiske begynnerfeilene. 
Jeg vil være med på kurs

Du får 3 videoer

Forstå hva som skjer inni symaskinen når du syr

 
Da kan du lettere forstå hva du skal gjøre når problemene oppstår. Du løser utfordringer kjapt og kan sy videre uten å bli avbrutt og frustrert.
I videoen ser vi på hva som skjer under stingplata og bak dekslene når du syr. 

Unngå at symaskinen sluker stoff og tråd når du syr

 
I denne videoen får du tips til hva du bør gjøre for å sy sømmen uten at tråden ryker eller surrer seg fast.
Med enkle grep kan du gjøre frustrasjon og motløshet om til mestring og syglede.

Å sy skal gi deg glede, overskudd og mestring!

 
Som nybegynner møter du på en del utfordringer. Da er det fint å være forberedt og vite hvordan du løse de vanligste problemene.
Tipsene du får i gjør at du slipper å bruke masse tid på å finne løsningen på problemene. Tiden ved symaskinen skal være gøy og noe som gir deg overskudd og glede!

💎BONUS💎

Video og mønster

Sy dine egne putetrekk!

Pynt opp inne eller ute og får akkurat de fargene og mønstrene du ønsker deg. Mulighetene er uendelige med både nye og brukte tekstiler.

Som bonus får du en video som viser deg steg-for-steg hvordan du kan sy et enkelt putetrekk, uten glidelås og knapper. I tillegg får du også en pdf med beskrivelse og mål. 

Er du klar?

Kurs, 3 videoer + bonus

199,-

Umiddelbar tilgang

Tilgangen varer i en måned fra kjøpsdato

Jeg vil kjøpe kurset

Hei, jeg er Camilla

Jeg har kjent på både frustrasjon og glede når jeg syr. Men gjennom årenes løp har jeg skjønt at det å lære seg det grunnleggende, prøve seg frem og ha en fin heiagjeng rundt seg, øker sygleden og mestringsfølelsen. 

Med en mamma som eier av en sybutikk har jeg vært omgitt av symaskiner, stoff og alt som hører med fra jeg var ganske liten. Mange timer i butikken, og sypraten blant alle som kom innom, har bidratt til at jeg har fått med meg mye kunnskap om symaskin og søm.

Denne kunnskapen og erfaringen ønsker jeg å dele videre med deg slik at du kan oppleve glede når du setter deg ved symaskinen og sy det du drømmer om.